donderdag 17 mei 2012

Laser

Dat was een jongensdroom van mij. Een laser zoals in de videoclip van Relax van Frankie goes to hollywood. Maar toen ik jong was en net DJ werd, was dat allemaal peperduur en de laser die je zelf kon kopen zag je enkel op een muur geprojecteerd, maar in de lucht schrijven zoals in de clip, dat kon niet. Daar was ie veel te zwak voor.

Nu niet meer! Je hebt dat blijkbaar voor een appel en ei. Ik wou enkel een stroboscoop kopen maar kwam met dit thuis.

Ik heb dan maar een sigaretje opgestoken op kantoor, zo was er wat rook :-)2 opmerkingen:

  1. Je hebt de buren toch verwittigd van je discotheek? Ik verwachtte toch minstens een danske erbij. Maar 't is wel de max! Je bent echt niet te volgen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook van plan om lichten te kopen ;) maar dit is echt wel cool ;)

    BeantwoordenVerwijderen