donderdag 24 mei 2012

Slaapkamers

Het Radio 1 programma Peeters en Pichal had vandaag een onderwerp dat meteen mijn aandacht trok. Mensen die apart slapen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ah nee, zo ging het niet :-)

Maar wij zijn dus zo'n vreemd koppel. We hebben wel geprobeerd om altijd in één bed te slapen, maar we gaven het op na enkele jaren. Nu al tien jaar delen we het bed niet meer. Toch niet om te slapen.

Ik had een mail gestuurd met het volgende berichtje:

Ik ben 12 jaar samen met mijn vriend, en 10 daarvan slapen we al apart. We snurken allebei. Ik heb het altijd te warm en hij heeft het altijd te koud. Hij wil met het raam dicht slapen en ik heb lucht nodig. Toch hebben we een goede relatie.

Annemie Peeters las het voor aan een psycholoog die in de uitzending kwam. Maar die heeft voor ons geval precies geen oplossing ;-)

linkGeen opmerkingen:

Een reactie posten