vrijdag 11 mei 2012

Vind ik dat leuk ?

Als alles goed is staat hier nu een knopje "vind ik leuk" bij elke pagina. Niet die joekel van een duim hiernaast, maar onderaan elke pagina.

Ik zal al maar meteen waarschuwen dat het een Facebook knopje is. Dat wil dus zeggen als je er op klikt (in de veronderstelling dat je hier iets leest dat je leuk vindt, natuurlijk) verschijnt er op deze blog dat jij dit leuk vindt. Je bent dan dus niet meer anoniem hè, want je naam zoals die in Facebook bestaat zal hier mee verschijnen. Anders heeft het ook weinig nut natuurlijk.

Ook zal jouw Facebook pagina een berichtje tonen dat zegt dat je deze blogpagina leuk vindt. Dat is ook de bedoeling, het is maar dat je 't weet. Je kan ook terug als je denkt hmmmm... zo leuk was het toch niet. Er staat een knopje "vind ik niet meer leuk".

En vind nu eens ne keer iets leuk hé seg! Dan weet ik ook of het echt werkt ;-)

5 opmerkingen:

 1. Hihihi. Ik wil je al even waarschuwen dat ik dan niets ga 'leuk vinden', want zo zouden te veel mensen uit mijn nabije omgeving op mijn blog terecht kunnen komen. Ik heb je al wel eens uitgelegd waarom ik dat liever niet heb, denk ik. Maar bij deze laat ik je al weten dat ik zo ongeveer alles hier 'like'! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb dat knoppeke van u ook maaar is uitgeprobeert.
  En da werkt inderdaad nog ook. :-P

  Ha ja ik wil anoniem blijven he.
  Groetjes Alligater :-D

  BeantwoordenVerwijderen