zaterdag 28 juli 2012

2 + 1

We doen er al een maandje bij in Aalst. En daar ben ik uiteraard heel blij mee want het is daar heel aangenaam. We hebben een lijstje met punten die moeten afgewerkt worden en dat lijstje beweegt goed. Wie had dat gedacht, dat ik een todo lijstje met echte deadlines zou appreciëren. Maar het kan dus blijkbaar wel. Misschien omdat de deadlines haalbaar zijn deze keer. Misschien omdat ik blijkbaar in een normale werkomgeving toch best kan werken. Zelfs al is dat niet bij de deur.

Er komen geen e-mails met schreeuwerige leestekens. Geen paniekerige stem op de voicemail. Misschien zit daar wel het verschil. Ik zei nog om te lachen dat de enige stress die ik nu voel opkomt als de koffie op is. Dat is een wereld van verschil.

September is wellicht heel wat drukker op de baan. Misschien neem ik meer hotelbezoekjes per week, dat lost dat probleem ook op.

Ik zal nu wel lang genoeg daar blijven om zelf de fouten in mijn eigen software te herstellen. Gewoonlijk komt die last op de schouders van mijn collega die vast werkt bij de Vlaamse Milieumaatschappij, maar ik kom er dus niet onderuit. Alleen al daarom is ie blij dat ik een maand langer blijf ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten