dinsdag 28 augustus 2012

2x DJ

Twee zaterdagen na elkaar ga ik nog eens plaatjes draaien. Het is nog altijd om te spelen hoor, dus twee keer in familiekring. De eerste telt zelfs niet helemaal mee, want dat is eerder achtergrondmuziek in de tuin. Lichten en lasers zullen er niet nodig zijn, maar misschien zet ik ze er om te zien of ze nog werken :-)

Van het voornemen om de nieuw CD's in te laden in iTunes kwam natuurlijk niks in huis. Ik ging dat doen tegen de volgende keer, het stond in mijnen boek . Maar de volgende keer is nu, dus ik heb geen tijd meer. De bedoeling is enkel om een echte lijst te krijgen van de nummers op de CD's. Ik ga ze niet afspelen vanuit iTunes, dat vind ik er wat over. Maar als iemand vraagt of ik Pink bij heb, kan ik nu alleen "ja" zeggen, maar ik kan het niet draaien. Geen idee waar dat staat op zo'n berg verzamel CD's.

Enfin, het komt er nog wel eens van. Alleen gaan we niet te veel meer beloven. Dat is slecht voor den boek en slecht voor het gemoed.

Maar voor nu alvast twee keer DJ Jan. Moet ik nu geen naam gaan verzinnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten