maandag 24 september 2012

De paëllarelatie

Dat is wat ik heb. En het zijn niet mijn woorden!

Maandag en dinsdag blijf ik in Aalst op hotel. Woensdag variëert, maar meestal is mijn ventje dan weg. Nu zal het ook zo zijn. Donderdag is mijn vaste afspraak aan de Antwerpse tafel.

Het toneelseizoen is begonnen! Dus vrijdagavond wordt er naar het toneel gegaan. Ik herinner me een laatste toneelstuk met Jan De Corte nu al een heel aantal jaren geleden. Ik herinner het me zo goed omdat het zo slecht was dat ik besloot om niet meer mee te gaan. Ik was al geen erg grote fan van het genre, en plots was de rek eruit.

Maar terug naar mijn weekdagen. Het wil dus zeggen dat het weekend weer snel daar zal zijn. Zaterdag staan familiebezoekjes gepland, en die doen we apart. Kwestie van de agenda niet te veel te overbelasten. Ahum. En zondag hebben we vrij. Tijd voor ons tweetjes denk ik dan. Alleen de komende vier weekends niet, want dan hebben we plannen.

Ah en waarom dan de paëllarelatie? Donderdag eten we altijd paëlla. Goedkoop, uit een zakje uit de Lidl diepvries. Want het moet snel klaar zijn: ik ben rond 19u thuis en tegen 20u vertrek ik naar de AA. Dan hebben we een uurtje om bij te babbelen. Ook deze week het enige uurtje dat we mekaar zullen zien.

Misschien noem ik het beter het paëlla-uurtje :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten