woensdag 12 september 2012

Nr 40

Dat is nu toch al een maand of twee dat ik op hotel ga. Sinds vorige week ook wat intensiever, want de schoolkinderen zijn weer op pad. Dat zorgt voor heel wat meer drukte op de wegen tussen Antwerpen en Aalst.

Er valt me iets op in het hotel. Er staat een eigenaardige zender op de televisie. Nummer 40 is de laatste zender die je kan ontvangen. En daar gebeuren vreemde dingen. Een beetje jammer dat er aan mensen met mijn geaardheid niet werd gedacht. Voor mij zijn de scènes dus heel wat minder herkenbaar.

Maar waarom kijk ik er dan naar? Omdat ik niet anders kan! Elke keer als ik op een andere kamer kom, staat de TV standaard op nr 40 als ik hem inschakel. Dat wil dus alleen maar zeggen dat de vorige hotelgast de televisie uitschakelde als ie er genoeg van had. Of eerder als ie klaar was met kijken naar de zender ;-)Toen kreeg ik plots deze kamer. Ze is groter en chiquer dan het type kamer waar ik voor betaal, maar wellicht wou de manager van het hotel me een plezier doen omdat ik al een tijd te gast ben. En ze stond natuurlijk gewoon leeg.


Ik schakel de TV in, en zie alleen maar mensen met kleren aan. Anders zou het VTM nieuws wel wat spannender zijn. Maar het toestel stond dus niet op nummer 40 als ik het inschakel. Ik sta er verder niet bij stil, maar 's avonds heb ik toch alle zenders doorlopen. Er is een probleem met de VRT kanalen, en daarom zap ik dan maar naar alle anderen. Alleen.. de tv gaat niet verder dan 39.

Misschien is deze kamer de bruidssuite. Misschien is nr 40 daar ongepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten