zondag 21 oktober 2012

97

vriendjes. Op Facebook hè, niet in 't echt. En omdat ik die magische 100 wil halen doe ik hier een kleine inspanning. Wie leest dit hier die mij in 't echt kent en is nog geen vriendjes met mij op Facebook?

Er bestaat een knopje voor. Dat staat hier nu rechts.

Nu zie je ook ineens mijn echte naam. Nee, ik heet niet echt JanGeox. Ik heet dus zo. En ik typ het niet, want ik wil niet dat Google resultaten geeft naar mijn blog. Als je mijn echte naam zoekt bedoel ik dus, dan hoef je niet meteen op mijn blog te komen. Laat iedereen nog maar zoekresultaten krijgen van die bekende wielrenner of die schrijver die al 100 jaar dood is. Dat krijg je als je zo'n saaie ordinaire naam hebt. De kans dat ooit iemand bekend ook zo heette is groot.

Dat alles om te zeggen, ik wil wel 100 vriendjes op Facebook. Bewijs nu eens dat ik niet saai ben :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten