vrijdag 26 oktober 2012

Bye bye Aalst

Mijn laatste werkdag!

Twee maanden hadden ze me nodig. Zo lang zou de opdracht duren. Maar tot twee keer toe werd ze verlengd, en nu zijn we vier maanden verder. Het project is niet helemaal klaar, maar mijn deel zit erop.

Gaandeweg kwamen er wel wat hindernissen, zoals dat altijd gaat met ontwikkeling van nieuwe software. Ik meen te mogen zeggen dat ik zelf niet zorgde voor vertraging, maar dat het traject nu eenmaal liep zoals het liep. Ik zie in elk geval een positief punt in het feit dat er twee keer een verlenging kwam. Het wil op zijn minst zeggen dat hetgeen ik deed, toch best OK moet zijn. Anders zou met niet langer gebruik willen maken van mijn diensten.

Het afscheid was eenvoudig. Dat is zo bij externe medewerkers. Bij het verlaten van de kantoorruimte zeiden enkele vaste medewerkers: prettig weekend en tot volgende week. Waarop ik antwoordde: tot nooit meer! Met enkele lachende gezichten als gevolg :-)

Ze zijn het gewend natuurlijk, het kantoor wordt bevolkt door mensen die komen en gaan. Maar van mijn vaste collega nam ik wel deftig afscheid. Het was een leuke periode en voor mij mag het ooit nog terugkomen. Ik heb me erg geamuseerd in Aalst. Niet alleen in het kantoor, ook daarbuiten. Het verbaast me dat ik vier maanden in dit werkritme kon zitten en er van genoot. Het was druk hoor, want de verplaatsing was te ver en overnachten in een hotel is anders dan in je eigen bed slapen. Ik zal dan ook blij zijn met een rustpunt de komende tijd.

Maar al bij al zullen fijne herinneringen overheersen.

Bye bye Aalst, en wie weet tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten