zaterdag 27 oktober 2012

Dat valt tegen

Die GoPro Wi-Fi BacPac valt dus tegen. Om twee redenen en ik weet niet welke ik de ergste vind.

Ten eerste lanceert men op de dag dat mijn speelgoed geleverd werd de nieuwe GoPro Hero 3 camera. Uiteraard beter op alle gebieden, zo gaat dat dan. Die interesseren me niet echt, want de versie 2 was al geweldig. Maar één ding dus wel: hij kan ook 's nachts filmen. Daar liet de huidige versie het behoorlijk afweten. Je kan dus al raden dat het hier in huis komt ooit (hmmm...) Maar waarom het me dan stoort? Wel de nieuwe camera heeft de Wi-Fi functie ingebouwd. Ik had dit speelgoed dus niet moeten kopen, want in de nieuwe versie zit het standaard.

Er is nog een reden waarom het tegenvalt. Het werkt niet fatsoenlijk! Je kan dus via je iPhone de camera besturen en het beeld live zien. Alleen moet je live met een hele dikke korrel zout nemen. Er zit bijna 5 seconden vertraging op het beeld dat je ziet. Bovendien zie je geen beeld meer vanaf het moment dat ie begint op te nemen. "preview not supported" zegt ie dan. Waar het voor gemaakt is, doet ie niet. Wellicht stond dat ergens wel in de kleine lettertjes bij de specificaties.

Los daarvan, de nieuwe ziet er heel mooi uit. Daar gaan we weer, ik leer nooit bij.

Nerd only video ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten