maandag 1 oktober 2012

I know nooothing

Het is me helemaal ontgaan. Het nieuwe seizoen is begonnen en het televisielandschap ziet er anders uit. Programma's werden aangepast, hele zenders vernieuwd en sommige programma's blijkbaar al bijna weer afgevoerd. En ik heb er niks van gezien. Nada, noppes.

Ooit was het nog een hoogtepunt en ik keek er lang naar uit. Nu staat de digicorder vol met dingen die ik nooit nog kan bekijken. Hij neemt zelfs niks meer op omdat de schijf vol staat. Andere dingen zijn nu belangrijker en ze overtreffen het tijdverdrijf dat vroeger televisie was. Het was ook enkel dat: tijd wil ik niet meer verdrijven, ik vul het liever op met leuke en spannende dingen. Dingen die in het echt gebeuren, en niet op een schermpje. Ook al is dat schermpje in de speelkamer 3 meter breed ;-)

Er is ook wel een technische reden. De twee avonden die ik per week doorbreng in het hotel heb ik ook volgepland. En als er tijd over is om eventjes te staren naar de kijkbuis, dan is de keuze beperkt. De zenders zijn vaak zo slecht van kwaliteit dat ik zelfs het avondnieuws moet missen. Dat is wel een beetje jammer. Kanaal 40 wel ja! Dat werkt heel goed. Maar wat heb ik daar nu aan?

't Is wel vreemd als ik plots in familiekring een heel relaas hoor van het vernieuwde TV-kanaal en de nieuwe programmatie op de bestaande zenders. Ik weet er niks meer van.

En dat is helemaal niet erg. Vreemd toch hoe dat op zo'n korte tijd verandert...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten