maandag 19 november 2012

Animal Complete

Het was toch niet zo'n goed idee, overal tapis plein leggen in ons appartement. Ik ben ermee akkoord hoor, dat het gezellig is en een warme sfeer geeft. Hoewel velen vinden dat je beter parket of laminaat kiest, en dat dit meer iets uit het verleden is. Ik vind van niet, kom maar eens kijken en je zal me gelijk geven ;-)

Er is maar één nadeel. En dat is een behoorlijk vervelend nadeel. Onze huisdieren laten hun haren achter en je kan ze bijna onmogelijk verwijderen uit de vloerbekleding. Hadden we nu maar een ander type vloerbekleding of andere huisdieren gekozen. Maar goudvissen in huis vind ik maar niks en een glad betonneke leggen was ook geen optie.

Als ik de reclame mag geloven is dit de wonderoplossing. Pas op, het is niet zo'n TV-winkel die dat aanprijst hoor. Ik zag het al in een consumentenprogramma op de Nederlandse televisie en ook de klantenbeoordelingen die ik online vind, zijn echt wel super goed.

Op de website van Dyson zelf krijgt deze een 5 op 5 beoordeling van de gebruikers. Nooit nog op handen en voeten gaan met een natte doek om de kattenharen te verwijderen uit de tapis plein. Hij was prijzig, maar als ie zijn belofte waarmaakt is deze Animal Complete elke eurocent waard. Volgende week zullen we het weten, want dan wordt ie geleverd.

1 opmerking: