maandag 4 februari 2013

Het jaar van de slang

10 februari is een speciale dag. Ik wist het niet, maar in China valt nieuwjaar niet altijd op dezelfde dag. En dit jaar is dat dus 10 februari. En is dat nu interessant? Neen, want ik woon daar niet. Maar ik bestel er wel veel. En dat is nu jammer, want dit boodschapje komt sinds een week bovenaan mijn favoriete Chinese website staan.


Er staat iets in de trant van: we feesten een hele week, je zal 7 dagen langer moeten wachten dan gewoonlijk als je iets bestelt. En ik heb wel wat besteld de laatste tijd ;-)

Extra jammer is het omdat iemand anders mijn enthousiasme deelt over dat speelgoed. Ik bestel dus niet alleen voor mezelf. En ik zei ook dat de levertermijn best lang kan zijn, maar in 2 of 3 weken lukt het toch vaak. Helaas komt er dus één weekje bij.

Als je nu dacht dat ik enkel elektronische spullen heb gekocht, heb je het mis. Dit was één van de laatste pakjes. Wat zie je hier op de foto? Nee, dat zijn geen tandwielen.

Ik zie mogelijkheden :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten