dinsdag 2 april 2013

Succes!

Tijd voor een groot onderhoud volgende week. Mijn viermaandelijks bezoek aan de endocrinoloog komt er weer aan, en dat voelt zo'n beetje aan als een onderhoud. Deze keer zal het net iets anders zijn, want sinds ik de Dexcom glucosesensor gebruik is er geen mogelijkheid meer om die gegevens online na te kijken door mijn team. Niet dat dat zo vaak gebeurde hoor, meestal werd zelfs mijn meter gewoon uitgelezen zonder dat al die sensordata in overweging werd genomen. Toen ik de laatste keer de papieren met die data voorlegde kreeg ik zelf de vraag of daar nu iets vreemd op stond. En meestal is dat niet, dus dat zal nu ook niet anders zijn.

De sensor is vandaag stilgevallen op dag 21. Uiteraard ben ik daar heel erg blij mee, want in onze eerste berekening van de kostprijs hielden we rekening met een levensduur van gemiddeld 15 dagen. Nu durf ik inmiddels hopen op 20 dagen. Die hoop baseer ik op de 21 dagen die ik nu haalde, de vorige die ook zo lang meeging en die daarvoor die 17 dagen heeft geleefd. Het is toch wel wat hoor, een verschil van 5 dagen per sensor wil zeggen dat ie dus op jaarbasis nog een pak goedkoper uitkomt dan wat we hadden gehoopt.


En nu kan ik eindelijk het succesrapport gebruiken! Het mooiste rapport in de software van Dexcom. Als ik al aanmoediging nodig zou hebben, is dit echt wel de manier. Op een hele eenvoudige, overzichtelijke manier worden alle gegevens van de afgelopen maand en de maand daarvoor vergeleken. Je kan dus in één oogopslag weten of je beter of slechter bezig bent. Zoals je ziet kan het ook per week of per kwartaal. Dat is dan weer handig om snel de periodes tussen de endo bezoekjes te vergelijken. Alleen, omdat het in mijn geval zo saai is, heeft men mijn kwartaal omgezet in een trimester. Dju, nu klopt het weer niet ;-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten