zondag 21 juli 2013

De Aa

Het heeft niks met de donderdaggroep te maken dus. Dit is de naam van een rivier die door de Kempen loopt en ze is de achtergrond op de foto's van mijn eerste multicache sinds een hele tijd.

Het was verstandig om zelf te kiezen, want een fietstocht zoals mijn geocachebuddy voorstelde zou moeilijker zijn. De revalidatie is nog niet afgerond en wandelen gaat heel wat makkelijker dan fietsen. Daarom dus deze cache, maar ik wou wel de normale afstand aanhouden die we gewoon waren. Er komt een moment dat je het gewoon moet proberen, hoewel je weet dat het de dag nadien pijn zal doen.

Al bij al valt dat mee, want we zijn een dag verder. Er was wel een pijnstiller nodig bij het ontbijt maar dingen die op morfine lijken zijn ver weg. Alleen Ibuprofen does the job. Uiteraard ben ik daar heel blij mee. Het betekent zelfs dat er voor mij dit jaar nog een reis in zit. Binnen enkele weken een cacheweekendje Ardennen met de tent! Ik dacht, als dit nu al lukt zal dat dan zeker lukken :)

Maar voor nu, dit was de Aa:2 opmerkingen: