vrijdag 6 december 2013

Ik val in kosten

Ik ga ze toch niet doen, die kosten. Maar er is een klein accidentje gebeurd met mijn Dexcom. Het is voorspelbaar, want het is een gekend probleem dat je veel online terugvindt. Het kapje aan de zijkant kan er vanaf nu zomaar uitvallen omdat de behuizing op die plaats niet sterk genoeg is. Het gleufje is afgebroken aan de bovenkant.

Ik heb me altijd voorgenomen om dus extra voorzichtig te zijn, want ik wist dat het kon gebeuren. Het enige dat er is gebeurd, is dat ik wat meer moeite moest doen om de ontvanger uit mijn broekzak te halen, ik heb echt geen bruut geweld gebruikt. Maar ineens voelde ik een scherp randje en wist meteen dat het mis was.


Ik gebruik de sensor (en dus de ontvanger) nu bijna één jaar, en onze kostenberekening ging ervan uit dat de ontvanger vier jaar zou meegaan. Hopelijk heeft het weinig invloed op het verdere verloop, het is natuurlijk maar een plastic plaatje. Maar als ik denk aan de vuiligheid die je nu al ziet op die close-up foto's denk ik toch: amai, als dat vanaf nu in de connector ook zo gaat zijn...Nu ik toch foto's in extreme close-up aan het nemen was: dit is de sensor zelf.

Hij gaf vandaag na 25 dagen de geest (wat nog goed is als je weet dat ik hem geplaagd heb met Dafalgan) en ik heb eens geprobeerd om de punt zelf in beeld te brengen.

Dit zit dus bijna een maand in mijn lijf ;-)3 opmerkingen:

 1. Da ziet er wel anders uit op foto dan als ge da uit u arm haalt é!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral veel dikker dan in 't echt hé ;-)
   Ge brengt me op een idee, Samantha. Morgen moet mijn katheder eruit, ik ga eens proberen om de sensor en de katheder op één foto te krijgen. Eens zien hoe groot dat verschil echt is..

   Verwijderen
  2. Ja idd, en in't echt is da meer "ijzerdraad-achtig" en op foto is da gewoon zwart plastiek precies?!
   Btw: u vergelijking is dmax! :p

   Verwijderen