donderdag 27 maart 2014

Coördinaten jagen

In Brecht komen er ook enkele waypoints te liggen die oplichten. Het wordt niet mijn geocache, maar ik ga helpen om de potjes mooi te maken. Om daar goede plaatsen voor te vinden, zijn we op stap geweest. Dat was op zich al een heel leuke uitstap. Omdat wandelen niet goed lukt (ik heb het toch gedaan hoor) ging ik met de scooter op pad.

De rit Antwerpen-Brecht (het is eigenlijk Sint-Lenaarts) duurt ongeveer 50 minuten, dus dat valt nog best mee. Het moeilijkste is goeie wegen vinden waar een klasse B scooter niet in de weg rijdt voor wagens, en waar fietsers niet in de weg rijden voor dat soort scooters. Dat is iets waar ik overal nog op moet oefenen, ongeacht wat de GPS me aanwijst als ideale weg.

Samen met mijn geocache buddy hebben we vijf mooie puntjes gevonden. De laatste twee zijn helaas niet goed omdat een andere schat te dichtbij ligt. Gelukkig is de eigenaar ook een goeie vriend en wou ie me graag de coördinaten geven. Ik kan ze zelf niet zoeken omdat die wandelafstand niet in mijn mogelijkheden ligt. Ik kom dus nog eens terug om op de parking een nieuwe plek te kiezen. Die is dus wél vrij, iets wat we toen niet wisten.

Maar het zoeken was dus al een fijne ervaring :)

het plan opstellen

gemiddelde laten berekenen

twee GPS toestellen zeiden gelukkig hetzelfde

ik kan dat ook

visput met aanlegsteiger

jammer van dat takje ;)

onze final mag helaas dus niet hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten