zondag 23 maart 2014

Pizza delivery boy


Zo ziet ie er nu uit. Ik ben dus klaar om pizza's aan huis te leveren ;-)

De bedoeling is natuurlijk anders. Ik heb gewoon kofferruimte nodig omdat dit niet alleen een voertuig is voor de fun, maar ook echt een vervanging van mijn wagen. Dat wil ook zeggen dat ik zal proberen om de dagdagelijkse dingen ook met de scooter te doen.


Als ik een beetje uitkijk wat ik allemaal in mijn winkelkar laad, zou naar de supermarkt rijden nu moeten lukken. Ik reken ook nog op een extra rugzak, maar de 36 liter die in deze koffer kunnen, helpen toch ook zeker een heel pak.

Het had wel wat voeten in de aarde, want de standaard scooter heeft geen bagagedrager.Eerst heb ik de standaard verchroomde bar dus vervangen door dit langere stuk.

Daarop kon ik dan de koffer monteren, hoewel ik nog niet helemaal overtuigd ben dat deze bagagedrager bedoeld was om deze koffer erop vast te maken.
Soit, hij hangt eraan en het is naar mijn gevoel stevig genoeg. En er is toch behoorlijk wat ruimte in. Wat het nu inhoudt die 36 liter, dat is afwachten, maar op 't zicht lijkt het best wel OK.


Je kan de koffer op slot doen, hoewel het qua veiligheid wellicht niet veel voorstelt. Met de bovenste rode knop kan je de koffer openen.

De sleutel opent in feite niet één, maar twee sloten. Wat wel erg leuk is, is de onderste rode knop.

Als je het slot opent en op die rode knop drukt, komt de koffer gewoon los en kan je hem meenemen. Hij is gewoon draagbaar met een handvat.


Het enige wat nog rest is deze voor en na foto :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten