vrijdag 20 juni 2014

Reclame

Vanmorgen kreeg ik telefoon van een dame van Radio 2 om enkele woordjes te zeggen over het provinciehuis in het regionale nieuws van Radio 2 Antwerpen. Het was een beetje een vreemde insteek omdat het nieuwsitem van de dag zou zijn dat het provinciehuis echt plat gaat vandaag. Ik vond dat nogal vreemd omdat ik gisteren nog op de werf stond en wist dat dat niet kon lukken op één dag.

Soit, veel verschil maakt het niet: is het niet vandaag, dan wel morgen of maandag. Uiteraard deed ik graag mee om een quote in het journaal te verzorgen - want zo heet dat tegenwoordig - en op enkele minuutjes waren enkele vragen die ik telefonisch had beantwoord in de studio opgenomen.

Hier kan je dat stukje herbeluisteren.

Het concept 'timelapse' was blijkbaar intrigerend en daarna kwam de vraag of ik er uitgebreid over wou praten met een reporter die daar wel even tijd voor kon maken. Na de middag bracht ie me een bezoekje en hij heeft een interview op ons terras opgenomen.

Dat kan je hier beluisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten