maandag 21 juli 2014

Online !

Geef toe dat dit een mooi plekje is om ergens een potje te verstoppen dat geluid maakt.


Uiteraard ligt het hier niet echt, anders zou ik te veel verraden. Maar je komt dit plekje tegen op de wandeling in Niel die ik zopas opnieuw zelf even moest doen. Hoewel, 5 km wandelen lukt nog niet, maar met de scooter kom ik ook overal.

Het was ook heel dringend, want twee van de drie geocaches die ik (mee) voor Rondje Vlaanderen had gelegd, waren inmiddels offline. En Niel was de laatste die aan herstelling toe was.

Wat me het meeste is opgevallen, is dat alles eigenlijk best in goede staat was. OK, hier was de batterij plat, maar dat was mijn schuld. In Brecht was er een potje stuk, maar dat was het allereerste dat ik ooit maakte en ik was al niet gerust toen ik het aan een boom vastmaakte. Maar al bij al valt het goed mee. De potjes zijn verkleurd door de zon en de stickers met "dit is een spel" die erop kleven kan je niet meer lezen. Maar wat er in zit, is in goede staat. Ook al zie ik dat sommige dingen kliedernat zijn geworden, de elektronica blijft werken.En dit hoort er uiteraard ook bij. Voor de eerste keer kon ik de logboekjes nazien, iets wat je als cache-eigenaar eigenlijk moet doen, maar velen laten het achterwege. Ik zag in elk geval dat niemand vals speelde tot nu toe.

Het goede nieuws is dus: alle drie de multicaches zijn weer online !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten