donderdag 24 juli 2014

4 jaar nuchter leven!

Eigenlijk ben ik een beetje laat met het vieren van deze verjaardag. De exacte datum weet ik niet, maar ergens in mei 2010 kwam ik voor de eerste keer aan deze tafel zitten. Helaas lag ik dit jaar rond die tijd op een operatietafel en ik kon ook de maanden erna niet op bezoek komen hier.

We hebben dan ook de gewoonte om elk nuchter jaar te vieren. Omdat bubbels niet echt op z'n plaats zijn aan een AA tafel, vieren we dat met taart en gebak. En hoewel ik gebak voor 15 personen vroeg - meestal blijft het aantal gasten aan de onze tafel beperkt tot een tiental en ik nam dus wat marge - toch bleek het net genoeg vandaag!

Net op de valreep kwam nog iemand binnen toen de vergadering al bezig was, wat het totaal aantal gasten vandaag op 15 bracht. Drie van die vijftien waren er trouwens vorige week voor de eerste keer.

Het feit dat ze meteen terugkomen is een teken dat we onze 'job' goed deden vorige week.

Onzen 'bollenwinkel' draait goed op donderdag ! ;)

Dit had ik trouwens vorige week al gekregen als cadeautje van de groep. Mooi hè!

1 opmerking: