donderdag 5 januari 2012

Lunch

Dat doe je 's middags normaal. Vandaag was dat niet anders. Alleen had ik veel te vertellen deze middag en het gezelschap was aangenaam. We doen dat wel eens vaker, zo lunchen en wat bijbabbelen over koetjes en kalfjes. Maar ook over andere dingen. En dat maakt het zo speciaal, dat het niet alleen over koetjes en kalfjes gaat.

Daarom hebben we wellicht niet naar het uurwerk gekeken. Of jij naar de iPad en ik naar de iPhone. We moeten nog leren dat restaurants sluiten na de middag. Gelukkig deed de taverne aan de overkant van de straat dat niet.

Zo loopt het snel wat uit en mis ik mijn avondeten dat mijn ventje voorzien had. Gelukkig was hij er direct voor te vinden om mee te "lunchen" op een later uur. Zo hebben jullie mekaar ook leren kennen. Nu weet hij ook met wie ik altijd zoveel babbel.

You're a special lady :-)

1 opmerking:

  1. bedankt voor de fijne dag Jan. We gaan dat zeker nog doen. Ik denk dat we allebei stikkapot maar voldaan waren. En je schatje is inderdaad een schatje.

    BeantwoordenVerwijderen