maandag 23 april 2012

Goodies

Er stond een mooie jongen voor mijn deur.
Hij vroeg of ie mee naar boven mocht!
Ja hoor!

Hij had een postpakketje bij en het werd aangetekend verzonden. De jongen van de post had dus mijn paspoort nodig en dat had ie niet gezegd over de intercom. Dus even terug mee naar 9FG met de lift, dat bespaart tijd en moeite.

Hoe vertaal je trouwens goodies? Ik weet het niet. Zou je speelgoed kunnen zeggen? Voor mijn part wel. Of hebbedingetjes. In het hoofdmenu van de website geocachingshop.nl kon je dat aanklikken. Nu het een rage aan het worden is, springen bedrijfjes erop met platte commerciële bedoelingen. Uiteraard wil ik hen een handje helpen :-)

Van links naar rechts:
prikstok, telescopische spiegel, keycord, GPS pin Oregon en badge van geocaching.com
Dat eerste ding is dus echt een prikstok. Dat dient om schatten te vinden die verstopt liggen in de bossen onder een bladerdek. Heel vaak had ik dat al nodig, en dan namen we maar een stuk hout ergens uit het bos. Maar dit is wel veel handiger. En veel cooler natuurlijk. Met de hendel kan je een kabel opspannen en zo krijg je een stevige lange stok. Bovendien weegt het niks en zo kan ie mee in de rugzak.

Dat spiegeltje is maar zo groot als een pen. Maar het schuift een eind uit en zo kan je overal bij. Voor de sissies die hun handen niet en een vuile boomstronk durven stoppen om te voelen of er iets in zit. Ja zoals bibi dus.

Die badge is ook wel mooi. Je kleeft hem vast met velcro op je vest of rugzak. Ik wil hem op de rugzak, maar dan moet een lapje velcro er eerst opgenaaid worden. Gelukkig ken ik iemand die dat goed kan. Hij maakt zelf zijn eigen tasjes voor zijn glucosemeter. Dan moet dit een peace of cake zijn. Hij zal me wel helpen.

4 opmerkingen: