maandag 9 april 2012

Ik heb een tattoo !

Het hoe en waarom had ik hier al eens neergeschreven. En dat ik het meende is vandaag gebleken. Dit is hem dus !


Ik ben er echt super super blij mee. Hoe die kerel dat heeft gedaan, ik snap het nog niet. De schaduw, de tekst, het cijfertje '1' in het lintje... Hij had heel wat dingen geschetst en ik had maar te kiezen. Ik wilde eigenlijke de tekst 'Type 1' boven het lintje, maar dat was nogal druk. Enkel het cijfertje vind ik nu veel beter. Het lettertype heeft ie wat veranderd, maar het was te druk. Dat is nu afgezwakt en ik vind het perfect zo. Er zit ook wat ronding in de tekst, ook dat mocht ik kiezen. Very nice !

Als je ooit plannen hebt in die richting, één adres: www.blackout-tattoos.com

En bedankt Samantha voor je ontwerp. Je bent een engel :-)5 opmerkingen: