dinsdag 17 april 2012

Open boek

Dat was de bedoeling van deze blog. En van mijn nieuwe manier van leven.
My life part two.

En dat is het nog steeds. Ik ben ook niet van plan om daar iets aan te veranderen. Toch is niet iedereen het er mee eens. Dat is jammer, maar niet echt mijn probleem. Of misschien toch wel?

Niet alles wat er hier staat is even prettig. Maar het is wel altijd de waarheid en ik schaam me er niet voor. Als anderen dat in mijn plaats doen, is dat in principe hun probleem. Maar hou er rekening mee dat je dan liegt in mijn naam. En dat vind ik fout.

Wie deze blog een beetje heeft gevolgd weet dat ik geen alcohol drink. Als je goed leest weet je waarom. En daar moet je echt niet voor gestudeerd hebben. Klik eens op het woordje 'alcohol' rechts bij 'labels' en je zal het zien.

Dus voor de duidelijkheid, een paar dingen op een rij
- ik drink geen alcohol meer omdat ik een drankprobleem had
- het feit dat ik geen alcohol meer drink heeft dus niets te maken met mijn diabetes
- mijn diabetes is niet ontstaan door te veel te drinken, ik heb gewoon pech gehad
- ook mijn hernia was brute pech, ik heb niets verkeerds gedaan

duidelijk genoeg zo?

1 opmerking: