zaterdag 26 mei 2012

Vandaag

Dj Jan vandaag! En het is een speciaal moment want een vriend van mij werd 40 jaar en hij kreeg een feestje cadeau. Alleen wist ie er niks van. Of toch bijna niets, want met meer dan 80 genodigden is er toch eentje die zich versproken heeft. Hij verontschuldigde zich dat ie er zaterdag niet kon bij zijn. Voor een stuk was het plan dus uitgelekt. Alleen details van hoe, wat of waar wist ie niet. Hij was toch nog behoorlijk verrast toen ie mij zag staan in de parochiezaal met mijn dj spullen.

Voor mij dus ook het ideale moment om mijn nieuw speelgoed eens uit te testen in een echte zaal. Dat de lasers, de stroboscoop en de rookmachine mooi zijn in mijn kantoor is allemaal leuk, maar wat doet dat in real life? En dat is dus reuze meegevallen. Ik kan nog altijd moeilijk begrijpen dat zo'n kleine idiote metalen doosjes zo'n effect kunnen geven. Die krijgen dus een 10 op 10. Alleen moet het echt wil pikdonker zijn en de rookmachine moet er behoorlijk dicht op staan.

Maar dat is allemaal mooi gelukt, de rookmachine is verhuisd naar één van de luidsprekerstatieven want de lichtbalk hangt nu helemaal vol. Het is ook bijna onmogelijk om die lichtbalk nog op te stellen want hij is nu overbelast. Er zijn drie personen en veel brute kracht nodig om dat ding in de lucht te krijgen. Oei, voel ik daar kosten komen?

Het feestje zelf was fijn, maar de mensen op de dansvloer krijgen was moeilijk. Ze hebben me geïnformeerd dat het geen danspubliek was, maar ik voel ook best wel goed aan dat ik dat helemaal niet zo goed meer doe als vroeger. Ik kende alle platen uit het hoofd en wist altijd welk nummer te kiezen. Dat is natuurlijk lang geleden en ik mis die ervaring nu. Ik zal toch eens een lijstje moeten maken van al die verzamel cd's die ik heb gekocht. Lijstje? Heb ik dat woord nu weer getypt hier? Ik weet niet meer wie ik ben ;-)

Maar een zeer geslaagde avond, zo mogen er nog komen. En dan doe ik weer wat ervaring op. Of ik kan thuis al oefenen als ik dat lijstje maak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten