zaterdag 23 juni 2012

Nieuw kleedje

Figuurlijk hè... in een nieuw kleedje. Ik ga niet experimenteren met een nieuwe garderobe. Maar één en ander moet nu in een nieuw kleedje.

Om te beginnen mijn website. Niet dit hier hè, wat je hier leest. Of van die andere pagina's die ik ooit voor de fun bijeen heb geraapt. Mijn website van mijn bedrijfje. Tot nu toe stond daar één en ander over drukkerijen. Er stond zelfs een verwijzing naar de nieuwe samenwerking met een papierleverancier. Onder het item "nieuws"... van 2002. Het is een schande. Niet dat iemand die website ooit bezocht, enkel drukkerijen die de nieuwste versie van de software wilden downloaden kwamen er langs.

Nu is het anders. De naam is Agora Software en mensen die dat horen zullen al gauw die pagina vinden. Daar moet nu dan vooral staan dat... ja, wat moet daar nu staan? Ik doe nog helemaal niks. Er moet eigenlijk staan dat ik software programmeer. Alleen doe ik dat nu niet. Hmmm... nadenken. Voorlopig heb ik de pagina gewist en enkel adresgegegens gezet. Zo'n "404 - Not Found" boodschap was het alternatief en dat is zeker niet bemoedigend als iemand op zoek is naar mijn diensten. Amai, dat klinkt bijna als een bordeel.

En naamkaartjes! Ik heb er nog massa's. Enkele kilo's had ik laten drukken. Mooi gelamineerd. En ja hoor, helemaal gratis! Bij een bevriende drukkerij natuurlijk. Alleen ja, wat er nu op staat klopt niet meer. Zelfs het adres is anders, een handelsregister bestaat niet meer en bij Argenta heb ik geen rekening meer. En de verwijzing naar de drukkerijsoftware hoort er ook niet meer thuis. Kosten, kosten, kosten... want deze keer zal de bevriende drukkerij het niet meer gratis doen denk ik. Ze is trouwens gestopt met haar activiteiten. Dat ze dat samen met vele anderen deed, bracht ons in deze situatie in de eerste plaats natuurlijk.

Maar het hoort er bij hè. Ik schreef hier al veel over het tweede deel. My life part two. Dat het carrièregewijs moest volgen wisten we al een tijd. Dat is voor mijn part de laatste stap.

Nee, een rode Alfa... dàt was de laatste stap :-D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten