zondag 16 september 2012

Klaverblad

Dit was een specialleke. En hij stond al lang op de planning. Wat kan je nu nog zoal proberen als je 's nachts enkele schatten hebt gezocht? Tussen snelwegen gaan wandelen! Niet dat dat gevaarlijk is hoor. Je mag er trouwens overal komen. Het is makkelijk toegankelijk... ahum ;-)


Al wat we nodig hadden was een stel goede laarzen. Uiteraard had ik dat niet in huis, dus nog even langs de Decathlon gereden. Ik stond nog te lachen bij de laarzen voor vissers die je er kan kopen. Het zijn van die volledig waterdichte pakken inclusief laarzen. Je bent dan beschermd tot onder je oksels. Uiteraard heb ik die niet gekocht. Hoewel, ze hadden van pas gekomen! Voor sommigen was de lengte van de laarzen niet voldoende om droog en proper te blijven. Ik had iets meer geluk met enkel hier en daar een beetje modder op de kleren.

Maar wel een hele leuke uitstap op een heel uniek plekje. Het klaverblad van de E313 en de E34 hoor je vooral in de verkeersinfo als men Ranst vernoemd. Nu hebben we ook gezien hoe het er echt uitziet.

Er zijn zelfs leuke picknick plaatsen :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten