dinsdag 9 oktober 2012

Fenix TK70

Hoe kan je nu al zo lang in Aalst zitten en toch nog maar twee geocaches op de kaart hebben. We hadden er wel al wat gedaan, want iemand in ons gezelschap woont niet ver hier vandaan. Toevallig waren er dus al enkele smileys op de kaart in de buurt. Maar echt sinds mijn opdracht in Aalst waren er nog maar twee.

Ik ken je al langer en ik durf zeggen dat we elkaar redelijk goed kennen. Dezelfde interesses maken dat we veel kunnen babbelen in real life of op de chat. Da's iets wat ik moest leren, maar bij jou komt dat van nature. Je bent dan ook niet half zo oud als ik, maar waarom zou dat nu een probleem zijn.

Vanavond was een beetje anders, want tot nog toe zag ik je alleen in gezelschap. Met veel mensen in de buurt ben je wat stiller, in een klein gezelschap kom je los. Zo was ik ook op jouw leeftijd. Maar wat als we met twee op pad gaan? Dat was dus nieuw. Gelukkig delen we die passie om schatten te zoeken. Dat zou van pas komen, want we konden er zeven vinden vanavond.
Op voorwaarde dat we ze zien liggen, want het is vroeg donker. Gelukkig heb ik daar goed materiaal voor. Mijn stevige zaklamp met hoge lichtsterkte kon je gebuiken. Ik gaf ze graag af want je weet dat ik de grootste wil hebben ;-)

En dat konden we vandaag zien, want het nieuwe model is nog groter en sterker. Een nachtcache behoort tot het verleden, want we hebben nu steeds daglicht bij de hand :-)Ik koos voor opdrachten voor gevorderden. Ik weet dat je wel van een uitdaging houdt. En dat was het soms. Een boomstronk over een rivier met modder en moeras of een echt beklimming zoals tienerjeugd dat doet bij de scouts. Het zat er allemaal in. En het was heel fijn, dus we doen dat nog eens.

Er zijn nog dinsdagen in Aalst die leeg zijn op de kalender :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten