donderdag 4 oktober 2012

Vandaag

Een productieve dag vandaag! Jammer dat ik er niet voor betaald word. Ik nam een dag vakantie om alle loose ends weg te werken. En dat is bijna gelukt. En wat er nog op todo staat is afgesproken.

Ik zal mijn huurauto kunnen afzeggen, want volgende week is mijn Saab gekeurd. Haleluja! Ik belde om de huurauto voor de achtste keer één week te verlengen en de dame was vriendelijk. Heel vriendelijk zelfs, want mijn telefoontje bleek overbodig. Ik heb nu immers een B2B contract. Business to business. Zij zijn een business en ik blijkbaar ook. En contracten worden dan niet verlengd. Het verhuurbedrijf is dan een duivenkot, want ik geef mijn auto terug als ik zin heb. Dan rekent men af door een factuur na te sturen. Ik moet geen 950€ waarborg meer betalen en de betaling van de huur doe je zoals elke andere factuur. Te laat dus. Dat heb ik maar niet gezegd.

Mijn Saab breng ik binnen in de garage na de uren. Technically klopt dat niet. Ik laat hem op straat staan voor de garage. Ik drop de sleutel in de brievenbus en vanaf dan zal een geöliede machine beginnen bollen. Ik krijg hem volledig in orde terug, inclusief keuring. Dat moet je natuurlijk bijbetalen, maar het weegt niet op tegen het dagtarief dat ik anders zou verliezen.

Ik heb een nieuwe identiteitskaart! Da's maar goed, want zonder identiteitskaart kan je geen auto huren. Toch deed ik dat al twee keer. Ik lachte eens lief en het lukte. De tweede keer zelfs tegen een man :-)

En ik ben met mijn gloednieuwe Flexkaart van de Post mijn aangetekende zending gaan halen. Eindelijk weet ik nu wat het is. Zoals altijd is het een brief die ik al kende, want hij werd ook met de gewone post verstuurd.

Ik ben ook bij de dokter geraakt én bij de apotheek. Eindelijk cholesterolpillen gekocht en sensoren besteld. Dat liep bijna weeral fout. Volgende week is de apotheek gesloten, dus ik zou ze niet kunnen ophalen. En ik kom geen week meer toe. Tot ergernis van de mensen achter mij belde de brave man naar Paradigm om de sensoren met een koerier te leveren. Op zijn kosten! Hij voelt zich nog een beetje schuldig omdat ie een tijd geleden bijna 100€ te veel had aangerekend. Ik heb toen Paradigm zelf moeten contacteren om mijn gelijk te halen. Maar nu lukt alles wonderwel. Ik zal ze morgenavond tot 22u kunnen afhalen in de apotheek. Ofwel op zondag, stel je voor! Enkel even bellen en hij zal er staan. Plots kan er heel veel.

Ik zal veel items moeten schrappen uit mijn boek. Ik bedoel niet dit boek, want dat moet ik nog bestellen. Ook niet dit, want dat moet ik nog schrijven. Wel dit. Alleen moet de kolom met beloningen aangevuld worden want zoveel items heeft het niet meer. Een iPhone 5 wou ik er nog opzetten, maar die koop is sowieso ;-)

I love it when a plan comes together.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten