zaterdag 12 januari 2013

Hij komt...

Een tijd geleden twijfelde ik nog of ik de nieuwe glucosesensor zou aanschaffen. Het bestaande model loopt op zijn einde en het nieuwe is goedkoper en hipper. Voor mij heeft het wel nadelen omdat mijn insulinepomp van een ander merk is.

Maar nu krijg ik hem toch in test. Ik zal vier sensoren aanschaffen om te proberen. Het gaat bij mij vooral om de levensduur, nu gaat zo'n sensor maar zes dagen mee. Ik hoop bij dit model van de concurrentie op het dubbele. Als ik kan afgaan op de getuigenissen die ik al gehoord heb, is dat niet onrealistisch. Maar elke dag extra is er één gewonnen, want ik moet die dingen zelf bekostigen.

Enfin, we zullen zien. Ik krijg het toestel zelf één maand in bruikleen. Er komt iemand uit Nederland bij me thuis de uitleg geven over hoe het toestel werkt en hoe je dat moet inbrengen. Gelukkig ben ik geen newbie, dus dat zal wel lukken.

En bij deze is het argument onder tafel geveegd dat het niet het goede moment was om hier mee bezig te zijn. Andere zorgen aan mijn hoofd, je kent dat wel. Als dit dan ook niet zou lukken, zou ik me misschien slechter voelen.

Bedankt om mij te helpen, je bent een engel ;-)

1 opmerking:

  1. Jij bent dan ook de ideale man om dit toestel uit te testen hè. Wij zullen op onze beurt weer bijleren van jou. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen