donderdag 31 januari 2013

I can see clearly now

Ja kijk maar eens goed. Dat heb ik dus tegenwoordig nodig. Al een hele tijd voelde ik dat het wat minder ging als ik van dichtbij iets moest lezen. Het is de leeftijd zeker, alleen heb je het niet zo snel door. Of misschien wil je er niet aan denken omdat het je weer met de neus op de feiten drukt. Ik word ouder hè...

Eerst merkte ik het al meer dan een jaar geleden, toen ik plots de bijsluiters niet meer kon lezen. Nu zal je denken: ja zeg, dat kan toch niemand lezen. Maar bij mij niet zo, ik heb de kleinste lettertjes altijd kunnen lezen. En plots ging het enkel nog als ik het verder van mijn ogen hield. Alleen moest ik het nu zo ver houden om het scherp beeld te hebben dat het te ver was om echt iets te zien.

En sinds de heropflakkering van mijn laatste hobby werd het helemaal duidelijk. Da's niet die met de wandelschoenen, maar die met de soldeerbout. Ik kon de kleine lettertjes op de microcontrollers niet lezen. Nu kan ik dat nergens mee vergelijken, dus ik weet niet meteen of het bedoeld is om met het blote oog te kunnen lezen. Maar nu dus in elk geval wel. Het kost nog een beetje moeite, want ze zijn écht heel klein, die lettertjes. Maar alle bijsluiters zijn weer heel duidelijk. Nu nog een echt model kiezen, want dit was enkel om te proberen.


Ah ja, dat stickertje met "1.50" dat erop plakt is dus niet de prijs hè. Het is natuurlijk de sterkte. Straks gaat men nog denken dat ik zo'n goedkope rommel koop in zo van die warenhuizen waar de chocolade een net iets andere naam heeft dan wat je gewend bent.

Nee, nee. Hij was heel wat duurder hoor.

Wel bijna het dubbele ;-)

1 opmerking:

  1. ik heb mijn bril moeten opzetten om je te zien, maar ik moet zeggen: het staat je eigenlijk wel!

    BeantwoordenVerwijderen