vrijdag 25 januari 2013

Op pensioen

De Kreuners zijn op pensioen! Is dat iets wat ik me erg aantrek? Neen. Maar vandaag moest het even. Niet dat ik de oude garde niet appreciëer, integendeel. Ik ken ze nog van toen ze hun eerste platen uitbrachten. Toen waren dat nog platen. En ja, zo oud ben ik.

Het paste in de opdracht van deze week. Zolang ik nog kan, wil ik nog gaan voor die challenge. Misschien is het de komende weken lastiger, want het lichaam sputtert tegen. Als één van de volgende opdrachten een multicache is, zal ik zeker moeten passen. Een afstand wandelen, het maakt niet uit welke, is niet meer mogelijk. Vorige week was er gelukkig een oppikkertje waar ik slechts 5 meter voor uit de wagen moest wandelen, OK die afstand kan nog.

En nu een mystery cache. Eentje van moeilijkheid 2,5 op 5. Normaal pas ik daarvoor op voorhand. Het vraagt concentratie, geduld, rekenwerk en kennis van de songteksten van de Kreuners. Geen van die kwaliteiten bezit ik. Maar ik ging me niet laten kennen door wat papierwerk. Alles voor het goede doel hè. De hernia kan ik niet controleren, maar hierdoor de wedstrijd niet tot een goed einde brengen zou wel jammer zijn.

Zoals je ziet vroeg het heel wat rekenwerk. 21 titels moest je zoeken op basis van één zin uit een songtekst van De Kreuners. En nee, je kon ze niet allemaal zomaar Googelen. Maar ik bracht hem tot een goed einde met de nodige kribbels en correcties. Het resultaat van de formule werd goedgekeurd door de online checker dus ik heb nu de coördinaten van de stash.
Zonder hulp dus! Het potje nog zoeken is een formaliteit.

Ah ja, ik ben niet plots te zat van de Tramadol om nog een scherpe foto te trekken. Er is ook niks mis met het toestel. Ik wil uiteraard gewoon de oplossing niet spoilen. Dat is geocachetaal om te zeggen dat ik de uren zoekplezier niet wil ontnemen aan andere moedige zielen die de uitdaging nog aangaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten