dinsdag 12 februari 2013

Ze hebben me weer liggen

Bij Zalando hè. Het blijft lukken, die gerichte reclame. Deze staat al een tijd in 't verlanglijstje en daardoor verschijnt ie op allerlei websites die ik bezoek als gerichte reclame. Maat 43 is gelukkig nog in stock, alleen kijk ik af en toe hoeveel er nog zijn. Meestal staat er "meer dan 3", dan ben je gerust. Dan moet je niet dringend op de bestelknop klikken en dan laat je de de procent korting maar stijgen.Alleen, de procent stond al op 35 en het aantal op 1. Het laatste paar ligt te lonken. Ik krijg een tegoedbon van 10€ van Zalando. Hij zat bij de maaltijdcheques die hier in huis liggen. Ik heb ze niet hoor, ik ben geen bediende hè.

We zeiden nog: dat zal wel niet werken als je al 35% korting krijgt. Dat zou er wel wat over zijn, nog eens 10€ korting bovenop de 35% geven. Hoe kan je dat nu te weten komen? Aah, op bestellen klikken zeker?

En ja hoor, ze doen het dus wel :-)

5 opmerkingen:

 1. Oh! Zalando! Heb jij ook gegild toen ze aankwamen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier ook nog zo'n bon ... maar den echtgenoot heeft mij helaas verboden ooit iets van Zalando te kopen. Hoewel, als ik nu héél hard zeg dat ik iets héél hard wil, en mijn puppyoogskes opzet ... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Cathy: ne werkloze is iets raar zunne ;-)
  @Catherine: ik gil altijd, maar hij gilt niet terug
  @Upje: puppyoogskes doen wonderen, doen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de Zalando-gil gedaan toen ik voor Valentijn mijn eerste Creuset kreeg. Ze waren hier niet onder de indruk :p

  BeantwoordenVerwijderen