woensdag 29 mei 2013

This is me

Mezelf voorstellen in 2 minuten. Dat is de bedoeling van de nieuwe "trailer"-functie van Youtube. Mijn Youtube kanaal heeft ondertussen meer dan 50 filmpjes en meestal zijn de bezoekers die via zoekwoorden langskomen Engelstalig. Hoe krijg je nu in godsnaam alles in 2 minuten gezegd? Veel knippen en plakken natuurlijk.

Als ik dat zo bekijk heb ik best opwindende hobbies.

Nuchtere mensen, saaie mensen? I think not ! :D3 opmerkingen:

  1. Hier herken ik mezelf toch ook wel in :)

    Geocaching => Electronics => IT als beroep. Bij mij is het alleen geen DJ maar Video Games/Consoles.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Da's straf! Ik wou eerst nog een stukje "console games" en een stukje "gadgets" toevoegen, maar ik zat al over de 2 minuten :)

    BeantwoordenVerwijderen