donderdag 23 mei 2013

Welcome home

Ik moet er echt van profiteren om eens een foto van mijn kantoor te posten. Ik moet ervan profiteren omdat het er de rest van 't jaar helemaal anders uitziet. Het staat namelijk niet mee op de todolijst van de poetsvrouw, en je kan al raden hoe de mancave eruit ziet na een tijdje. Maar dit zag ik toen ik weer thuis kwam van het ziekenhuis:Er gingen lange discussies aan vooraf omdat het echt zo problematisch is. Ik ben er echt niet goed in, die orde en netheid. En het stoort me normaal niet, maar ik was al lang op het punt gekomen waar ik zelf ook vond dat het niet meer verder kon. Mijn ventje had dan ook het plan opgevat om het zelf te doen als ik weg was. Enkel de voorbereidende werken waren voor mij. Naast de glazen kast staat nu een hoog meubel met enkel schapjes. Dat stond op een andere plaats in het kantoor, maar zoals je ziet past het er gewoon mooi bij. Dit is dus veel beter, maar ik kon dat zelf niet meer verplaatsen. Enkel zorgen dat de rommel die erin zat weg was, en de nieuwe indeling kon worden ingevuld.

Hij heeft dat trouwens prachtig gedaan zonder aan de inhoud van de kasten te morrelen. Je kan ook gewoon alles wat los ligt van papieren in één doos gooien en dan moet ik mijn plan trekken. Meteen is het grote struikelblok weg om op te ruimen. De redenering is immers dat je, nu je toch gaat opruimen, alles best ineens vastpakt, sorteert en weggooit wat overbodig is. Alleen, het was echt te veel geworden. Als daardoor het hele plan om gewoon het kantoor netjes te houden in 't water valt, dan is dat jammer.

Ik ben trouwens enorm blij met mijn eigen ruimte. We kochten dit appartement een tijd geleden om mijn kantoor in Hoboken en ons appartement enkele huisnummers verder te combineren. En dat is behoorlijk goed gelukt! De 5 slaapkamers werden eerlijk verdeeld: 3 voor mij, 1 master bedroom en 1 kantoor voor mijn ventje ;-)

Er zijn dus 3 kamers zoals deze (de anderen zijn wel kleiner natuurlijk). De tweede sluit aan op dit kantoor, we hebben een L-vorm gemaakt van 2 kamers. De projector op de foto schijnt trouwens op de witte achterste muur van de tweede ruimte. Die kamer dient om de servers en printers te huisvesten. Ook alles waar een appel op staat in het logo heeft een aparte bureau. Het derde deel is de kattenkamer die nu werkhuisje werd gedoopt, maar in feite is het één groot kantoor met een aparte ingang en een aparte deurbel en brievenbus.

Het is een droom om hier te kunnen wonen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten