maandag 26 augustus 2013

La Roche

Louter toeval hoor, dat mijn teller net op 496 stond toen we vertrokken op geocacheweekend. Al eventjes had ik het plan om een leuke cache te zoeken voor het magische nummer 500, maar diegene die ik wou doen moest offline volgens een officiële instantie. Zij vond hem te gevaarlijk, dus misschien maar beter dat ik hem nooit heb kunnen proberen. Jammer van dat terrein van 4.5 op 5 voor mijn cijferpagina.

Dit was mijn 500ste en zo'n getal zat er hier niet in. Maar wat men daar 3.5 noemt, komt wellicht overeen met de eerste beoordeling. In elk geval waren ze allemaal anders, hoe kan het ook anders in zo'n omgeving, en zeker qua inspanning kan je toch moeilijk de landsdelen vergelijken.

Het was dan ook heel fijn om te zien dat mijn rug weinig problemen had met de hellingen. Dat mijn conditie OK was, had men op de fietstest in het hospitaal al gezegd en dat is ook nu gebleken. Hellingen beklimmen kost me nu ook moeite zoals dat vroeger was, maar ik stop geen drie keer meer om te rusten en op de top ben ik maar enkele minuutjes buiten adem. Toen ik nog meer kilo's meenam was dat een heel ander verhaal.Waarom er telkens veel volk stond te kijken naar het kasteel konden we moeilijk verklaren. Pas toen ik thuis was, hoorde ik dat er blijkbaar elke avond een spook verschijnt rond het kasteel. Maar buiten wat gekleurd licht in de verte, denk ik niet dat we veel gemist hebben.

Dit was er eentje voor de leuke foto's ;)
Het lijkt spannender dan het in 't echt was, maar als we dan toch het speelgoed bij hebben dat ons omtovert tot speleologen, dan moeten we dat ook eventjes kunnen gebruiken.

Het had een bedoeling, deze lange gang die nu nutteloos, donker en nat is. Maar wat die was, is me even ontgaan. In elk geval was het een hele mooie afsluiter van een geweldig fijn weekend.


Thanks geocache buddy om toch aan mij te denken toen je de camping ging reserveren.

Wat mij betreft doen we dit elk jaar weer. En als het kan mag het ook sneller dan dat :)


4 opmerkingen:

  1. Ik ervaar nog steeds de positieve flow van het weekendje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ervaar nog steeds de positieve flow van het weekendje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fantastisch zeg! weekendje weg onder de mannen! en dan nog boys & toys ook. Helemaal geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen