vrijdag 6 september 2013

My Useless Box

Wat doe je zoal als je weer verplicht thuis moet zitten? Niks nuttigs dus. En dit is het meest nutteloze dat ik kon doen. Een tijdje geleden zag ik een Youtube filmpje van een useless box en ik moest er enorm om lachen. Daarom dus mijn poging om er ook eentje te maken. ook op Mancave

Voor de duidelijkheid: het heeft absoluut geen zin, dit toestel. Kom dus niet vragen waar het voor dient. Waarom maak ik het dan? Omdat het hilarisch nutteloos is :D


7 opmerkingen:

 1. mohahaha das echt breken... ik kom bijna niet meer bij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jan ge zijt hilarisch! hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gij zijt precies toch wel nen zotten
  wat programmeert ge daar juist ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-)
  C++ in de Arduino omgeving. Je ziet een testlus om te testen hoe ver de servo moet bewegen (die trage beweging van daarvoor), dus van 10° tot 85° (dan 88). In de uiteindelijke software zit dat niet, dan stuur ik meteen de laatste waarde en beweegt de servo op zijn snelst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er interessant uit - 'k liep onlangs met het idee zelf een robotmaaier te maken, dat zou daar precies wel voor kunnen dienen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat kan zeker, Johan. Als je een originele Arduino gebruikt (ik gebruik alleen de chip), moet je zelfs nauwelijks iets van elektronica kennen of solderen. Inpluggen en programmeren in C++ :)

  BeantwoordenVerwijderen