zaterdag 19 januari 2013

We zullen doorgaan

Kan ik de challenge nu wel volhouden? Als het niet meer gaat, moet ik de handdoek in de ring gooien. Wandelen is geen optie meer, het is enkel nog strompelen. Hoewel, dat scheelt veel van dag tot dag. Het scheelt ook veel van uur tot uur. Afhankelijk van wanneer ik de laatste 2 pilletjes Zaldiar heb genomen, zie ik er soms redelijk stabiel uit.

Maar de opdracht van deze week was wel te simpel om meteen op te geven door wat rugpijn. Ik moet er eerst bijvertellen dat met de wagen rijden absoluut geen probleem is. Dat was al zo vóór mijn vorige operatie. Wandelen ging niet, autorijden wel. Heel vreemd.

Maar deze opdracht was dus simpel. Gelukkig is er zoiets als Google Maps, en sta ik dus nooit voor vreemde verrassingen als ik eerst richting Dendermonde rijd. Deze schat lag wel heel erg dicht naast de weg. Nadeel was wel dat er op die plaats geen streetview beschikbaar was. In de praktijk wil dat meestal zeggen dat het een weggetje is dat enkel door landbouwvoertuigen wordt gebruikt.

En dat was het dus ook. Gelukkig kwam de weg niet uit op het erf van een landbouwer zodat je niet terug kan. Met deze sneeuw heb ik ook weinig bewegingsvrijheid in een Saab. Het is nu eenmaal geen 4x4 en omkeren op een dubbele rijbaan gaat al moeilijk. Laat staan op zo'n besneeuwd landweggetje.

Maar ik ben dus nog in de running. Geen 5 meter moeten wandelen voor deze schat.

Het is een zware sport, dat geocachen :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten